Ужгород: Закарпатські податківці нагородили переможців конкурсу на кращий податковий лозунг

Переможці конкурсу на кращий лозунг-гасло на податкову тематику, оголошеного на початку травня, зустрілися напередодні з головою ДПА у Закарпатській області Василем Іванчо.
Насамперед Василь Васильович подякував ужгородцям Тетяні Ардо та Володимиру Саніну, перечинцям Івану Мигалині та Володимиру Данканичу за участь у конкурсі, за те, що вони не байдужі до того, що відбувається навколо них. Для працівників податкової служби, наголосив В.Іванчо, надзвичайно важливим є сьогодні виховати сумлінного платника податків, бо сплата податків своєчасно та у повному обсязі – це добробут країни, добробут окремо взятої громади, кожного громадянина. Тому дуже порадував той факт, що на конкурс надійшло більше сотні лозунгів на податкову тематику. Членам компетентного журі довелося непросто, зазначив Василь Васильович, особливо під час вибору переможця. Дуже сподобалися два лозунги – ужгородки Тетяни Ардо та жителя Перечинського району Івана Мигдалини. Так і не зійшовшись на тому, чий лозунг-заклик все ж таки кращий, журі вирішило розділити перемогу між цими двома учасниками.

Тож перше місце поділили двоє учасників конкурсу – ужгородка Тетяна Ардо з лозунгом  “Бюджету податки ти вчасно плати, Добробут країни своєї кріпи” та   Іван Мигалина з Перечинського району з лозунгом  “Платимо податки спільно – Україна буде сильна”.

Друге місце посів житель обласного центру Володимир Санін з лозунгом “Ти заробив свої  гроші  чесно!  Не принижуй себе, отримуючи  їх у конверті”. Бронзовим призером конкурсу журі обрало Володимира Данканича з Перечинщини з жартівливим лозунгом “Чи ти “крутий”, чи ловиш гав, Плати в казну! Чого “зажав?”.

В.Іванчо також повідомив переможцям конкурсу, що їх лозунги стануть основою для соціальної реклами.  Уже за кілька днів у місцях найбільшого скупчення людей, на автодорогах та на ринках Закарпатської області будуть розміщенні біл-борди, які закликатимуть усіх чесно сплачувати податки та не погоджуватися на отримання заробітної плати у конвертах.

Відтак головний податківець області перейшов до урочистої частини – він вручив Т.Ардо І.Мигалині, В.Саніну та В.Данканичу Грамоти ДПА у Закарпатській області за перемогу конкурсі та цінні подарунки.