В Ужгороді із журналістами зустрілися співак-бізнесмен Олексій Савченко та естрадна діва Анна Лекс

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція співаків Олексія Савченко та Анни Лекс, які у рамках концертного туру запланували концерти 25-26 червня в Ужгороді та Мукачеві. Олексій Савченко — успішний бізнесмен. Близько двох років тому відчув потребу у творчості, щоб, за його словами, «мудрою музикою навчити чомусь людей, розповісти про власні погляди життя, віру, змусити замислитися, у чомусь зупинитися, попросити у Господа благословення для свого життєвого шляху».

Співак запевнив журналістів, що єдиний в Україні працює у обраному музичному напрямі: «У нас давно забули про свіжу живу музику і пісні, в яких є зміст. На жаль, не все сьогодні можна слухати, у більшості музика — пластилінова, немає тієї естрадної пісні, на якій виріс я».
О. Савченко стверджує, що отримав краплю осяяння і зрозумів справжнє призначення людського життя — прийняти і подарувати любов. Про це йдеться і в піснях, які увійшли до першого альбому під назвою «1». Тур на підтримку альбому включає концерти у 26 містах. Водночас співак зазначив, що йому не важливо, яку кількість дисків вдасться продати: «Я кайфую від того, що роблю. У мене нема кон’юнктурних міркувань, бо усі пісні — вистраждані, це не бізнес». Він написав таку кількість текстів, що вистачить ще на два альбоми. «Ми працюємо у жанрі естрадної пісні. У мене нема кримінальних пісень. Це або пісні, в яких показуємо людям свято, або просимо людей замислитися», — каже Олексій. Свого часу його схвилювала, зокрема, доля шахтарів, яким присвятив пісню «Чорне золото».

Приїзд Олексія Савченка на Закарпаття, за його словами, допоміг організувати друг — Андрій Стрижак. Під час прес-конференції Олексій зацитував власну поезію про дружбу, яку подарував Андрієві, пообіцявши подарувати другу і пісню на вечірньому концерті.

Про себе співак зазначив: «Я досить не бідна людина і горджуся тим, який шлях пройшов досі. Закінчив Академію МВС, вищу міліцейську школу, боровся із організованою злочинністю, але зараз доля повернула мене в інший простір. Я маю кілька бізнесів, у тому числі холдинг, до якого входить мережа банків у всій Європі. Час людина може знайти завжди. Займаюся спортом, музикою і бізнесом. І закликаю всіх до такого життя. Кожна людина повинна перш за все бути такою, як вона є. Але повинна бути духовно багатою і чистою». О. Савченко сказав, що є глибоко віруючою людиною, проте ніколи не читав Біблії і не ходить до церкви. Співак зізнався, що рідні та усе оточення, на жаль, не розуміють нового захоплення людини, яка «може дозволити собі все у цьому житті» та підсміюються над ним.

Ужгородський прес-клуб

2 thoughts on “В Ужгороді із журналістами зустрілися співак-бізнесмен Олексій Савченко та естрадна діва Анна Лекс

  • 27.06.2010 at 11:29
    Permalink

    Koncert vyishov duje garnym Ya radyi sho drujyna potyagnula na niogo. Uspihiv Vam, Oleksiy.
    _______________________
    Post send by Iphone

  • 28.06.2010 at 01:38
    Permalink

    Справді прикро, що рідня його не підтриує. мені особисто сподобались його пісні, дуже дужевно співає. і тексти цікаві і  головне – з сенсом

Comments are closed.