Закарпаття: У Берегові злочинець спалив мотель разом із вбитою ним жінкою-адміністратором

У кімнаті одного з мотелів міста Берегово (Закарпаття) тиждень тому виникла пожежа. Коли вогнеборці локалізували полум’я, то на місці згарища виявили труп 34-річної адміністраторки цього закладу.
За попередніми висновками спеціалістів, жінка загинула від отруєння чадним газом. Але після проведення відповідної експертизи виявилося – бідолашну хтось спершу убив. Крім того, працівники карного розшуку встановили, що у потерпілої зникли золоті сережки, дві каблучки та два мобільні телефони.

Міліціонери працювали день і ніч аби встановити особу зловмисника, — зауважує начальник ГУМВС, полковник міліції Віктор Русин. Вже через декілька днів стражам порядку вдалося відшукати свідків, які допомогли встановити і виявити підозрюваного у вбивстві жінки.

Його співробітники міліції затримали. Ним виявився 30-річний житель Сімферополя. Як стало відомо молодик у стані алкогольного сп’яніння побив адміністраторку. Коли вона втратила свідомість, відібрав у неї два мобільні телефони, золоті прикраси, а ділі приклав матрацом і підпалив, намагаючись приховати сліди злочину. Речові докази у зловмисника частково вилучили.

ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області