Депутат Закарпатської облради Віталій Постолакі “не бачить подальшої перспективи свого членства в партії “Батьківщина”

Сьогодні в Ужгороді депутат Закарпатської обласної ради Віталій Постолакі у прес-центрі «Нове Закарпаття» зробив заяву про свій вихід з партії «Батьківщина». Він сказав, що «не бачить подальшої перспективи свого членства в партії», якій, за його словами, віддав 7 років життя й де здобув друзів та однодумців, а тому нині почувається … дещо дискомфортно.
Постолакі також заперечив наявність якихось конфліктів з однопартійцями і запевнив, що готовий «розкручувати» новий політичний проект, для нього головне, щоб це була «справжня українська партія». Наразі назвати цю політсилу відмовився, мовляв, не уповноважений це робити.

Він підкреслив, що його вихід із «Батьківщини» аж ніяк не означає відмову «від подальшої участі в житті краю», свідченням чого є робота відкритої ним громадської приймальні депутата, яку за минулий рік відвідали не тільки ужгородці, а й мешканці Тячівщини, Рахівщини тощо.

Віталій Постолакі відповів на запитання журналістів. Він висловив своє несхвалення стосовно симбіозу БЮТ — «Наша Україна» в обласній раді, тому що проти співпраці бютівців із балогівською командою. Постолакі також заявив, що не волів би робити ревізію міському БЮТу, а його керівника вважає хорошою, порядною людиною, яка вчиться…

Європейський медіа-центр

One thought on “Депутат Закарпатської облради Віталій Постолакі “не бачить подальшої перспективи свого членства в партії “Батьківщина”

  • 01.07.2010 at 17:00
    Permalink

    Постолакі мужик! А БЮТ опустився ниже плінтуса….. Особливо в Мукачівській міській ПО є безпорядок, не виконують свої функціональні обов’язки як депутати так і  голова, Яке керівництво такі і пілдеглі!!!!

Comments are closed.