“Mini miss Galaxy-2010” стала 10-річна Олена Кокотюха із Донецька

Дончанка Олена Кокотюха завоювала звання “Mini miss Galaxy-2010” і привезла корону з камінням Swarovski в Україну. 10-річна школярка стала кращою серед представниць 15 країн світу, таких як Бразилія, Франція, Росія, Румунія, Македонія, ПАР та інші.
“Це міжнародний конкурс, на який щорічно приїжджають діти з різних країн. Цього року ми уперше поїхали на такий конкурс, наше агентство володіє ліцензією міжнародного рівня, ми маємо право представляти Україну і Донецьк на подібних конкурсах. У першій же поїздці ми посіли перше місце і обійшли 14 країн світу”, – розказала президент модельного агентства “DEVICE” Валерія Гуза на прес-конференції регіонального відділення УКРІНФОРМу.

На конкурсі талантів Олена здивувала журі фокусами. Вона продемонструвала фокус з пір’ями-султанами, які міняли колір. Дівчинка спеціально займалася з професійним артистом, який навчив її секрету. Олені з мамою навіть довелося підписати спеціальний договір про нерозголошування професійної техніки.

“Мені подобаються фокусники, мені завжди хотілося спробувати. Ми вибрали саме фокуси, тому що це яскраве шоу. Я би хотіла продовжувати займатися цим, але професія моделі мені ближча”, – сказала Олена Кокотюха.

Як приз дончанка отримала корону, стрічку і плюшеву корову. Однак перемога в конкурсі забезпечила Олені ще і пропуск в модельний бізнес. Як зазначила Валерія Гуза, досвід, отриманий в ході конкурсу, і звання “Mini miss Galaxy-2010” дуже ціниться в роботі моделі і дівчинка зовсім скоро візьме участь у ряді рекламних компаній. До речі, у Олени це вже не перша корона. В її активі перемоги на конкурсі “Best Child Model Of Donetsk 2010”, “Best Child Model Of Ukraine 2010”.

УКРІНФОРМ