Закарпатське Мукачево назвало трьох найкращих інспекторів патрульної служби

Працівників патрульної служби варто віднести до «найпублічніших» правоохоронців – вони завжди на людях, завжди у форменому одязі. Дуже важливо, щоб вартовий був освіченою людиною. Адже прибувши на місце скоєння злочину, він має прийняти правове рішення: «затримувати – не затримувати», «вживати певних заходів – чи ні».
Це надзвичайно велика відповідальність, адже неправомірні дії, вчинені через брак знань або досвіду, можуть трактуватися по-різному.

Саме з метою вдосконалення професійної майстерності, підвищення зацікавленості кожного патрульного до своєї роботи щороку проводиться конкурс для визначення кращого патрульного інспектора. Нещодавно такі відбіркові змагання проводили в Мукачівському МВ ГУМВС України в Закарпатській області. А відбіркові тому, що кращі патрульні, яких відберуть у кожному районі, будуть змагатись за звання кращого області, а пізніше держави.

Програма змагань складалась з проведення перевірки теоретичного рівня знань зі службової підготовки, виконання нормативів з вогневої підготовки та проведення практичних стрільб з ПМ, проходження смуги фізичного навантаження, медичної підготовки, виконання прийомів самозахисту, підтягування на перекладині. Вцілому у конкурсі взяло участь 36 працівників роти патрульної служби Мукачівського міськвідділу, серед яких за підсумками змагання було визначено трьох найкращих. Ними стали інспектори патрульної служби роти ПС: молодший сержант міліції Олександр Гошпер, сержант міліції Василь Варваринець та сержант міліції Іван Вайда.

Вітаємо переможців!

Наталія Машіко Мукачівський МВ ГУМВС, Мукачево.net