На Закарпатті у 5-ти навчальних закладів заборонили викладати охорону праці

Управлінням Держгірпромнагляду по Закарпатській області проведено перевірку п’яти навчальних закладів, які проводять навчання з питань охорони праці працівників підприємств, установ та організацій. Про це повідомили на офіційному сайті Держгірпромнагляду України.
За результатами перевірки призупинено проведення навчання і перевірки знань з охорони праці трьом навчальним закладам: Учбово-курсовому комбінату Управління житлово-комунального господарства Закарпатської ОДА, ПП Віннічук Навчально-методичний центр “Охорона праці” та Закарпатському інституту післядипломної педагогічної освіти. Шістьом штатним працівникам зазначених закладів заборонена викладацька діяльність.

У ході перевірки було виявлено наступні порушення: не обладнано аудиторії для проведення занять та класи з відповідною комп’ютерною програмою для навчання і перевірки знань з питань охорони праці; в окремих журналах теоретичного навчання відсутні підписи викладачів, котрі проводили навчання; не всі керівники та члени комісій з перевірки знань з охорони праці пройшли навчання в Головному навчально-методичному центрі м. Київ.

Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області