Site icon zakarpatpost.net

Закарпатські митники знайшли в автівці румуна тютюнову контрабанду

На цих вихідних у міжнародному пункту пропуску “Дякове” в напрямку “вибуття” з України в республіку Румунія прибув громадянин Румунії на легковому автомобілі “Дачія”.
На основі здійснення аналізу та оцінки ризиків автомобіль  ” Дачія” було виведено  із “зеленого коридору” в “червоний коридор”. Під час здійснення поглибленого прикордонно – митного контролю особистих речей та транспортного засобу громадянина Укураїни та легкового автомобіля ” Дачіа” прикордонним нарядом “ОТЗ”, а також  інспектора митниці, за допомогою технічних засобів прикордонного контролю для огляду транспортних засобів, в транспортному засобі виявлено в  в спеціально виготовленому тайнику паливного баку в якому знаходились  не вказані у митній декларації та  не заявлені в усній формі сигарети у розмірі 250 пачок на суму 923 гривні.

У зв’язку з тим, що громадянин Румунії намагався незаконно вивезти контрабандний товар,використовуючи конструктивні особливості транспортного засобу, легковий автомобіль марки “Дачіа” було вилучено разом із контрабандними сигаретами.

Загальна вартість затриманої контрабанди становить 27 902 гривні.

Exit mobile version