Закарпаття: У ПП “Лужанка” у громадянина України через контрабанду конфіскували “Фольксваген”

Вранці 5 липня в міжнародному пункту пропуску “Лужанка” в напрямку “вибуття” з України в республіку Угорщина прибув громадянин України на легковому автомобілі “Фольксваген”.
На основі здійснення аналізу та оцінки ризиків автомобіль  ” Фольксваген ” було виведено  із “зеленого коридору” в “червоний коридор”. Під час здійснення поглибленого прикордонно – митного контролю особистих речей та транспортного засобу громадянина Укураїни та легкового автомобіля ” Фольцваген” прикордонним нарядом “ОТЗ” , а також  інспектора митниці , за допомогою технічних засобів прикордонного контролю для огляду транспортних засобів:, в транспортному засобі виявлено в  багажнику під декоративною обшивкою та бензобаку в якому знаходились  не вказані у митній декларації та  не заявлені в усній формі 28 кг ковбаси,30 кг цукру на суму 860 гривень.

У зв’язку з тим, що громадянин України намагався незаконно вивезти контрабандний товар,використовуючи конструктивні особливості транспортного засобу, легковий автомобіль марки “Фольксваген ” було вилучено разом із мясними виробами ,та цукром.

Загальна вартість затриманої контрабанди становить 35000 грн.

Едуард Стеблюк, прес–секретар начальника Мукачівського прикордонного загону