Закарпаття: В УжНУ вручили дипломи випускникам факультету романо-германської філології

Урочисте вручення дипломів відбулося на факультеті романо-германської філології УжНУ. Випускників вітали декан факультету, професор Мирослава Фабіан, проректор з навчально-виховної роботи УжНУ Ольга Гвоздяк, завідувачі кафедр, викладачі.
Кожен від щирого серця сказав напутні прощальні слова випускникам.«На нашому факультеті 90 % студентів – сильної статі», – вітала випускників декан Мирослава Фабіан, – тому я переконана, що перед кожним з вас відкриваються великі перспективи. Знання іноземних мов допомагає знайти у житті своє місце у соціумі, чого я вам бажаю. І я з вами не прощаюся, а кажу – до побачення і до нових зустрічей!»

Ольга Гвоздяк, проректор, щиро вітала випускників від імені керівництва університету. Ольга Михайлівна зазначила, що їй приємно бачити у залі не одну генерацію випускників факультету. Це – батьки, родичі, які теж свого часу навчалися на факультеті, а нині прийшли привітати з закінченням університету молодших членів родини.

Слова подяки викладачам, керівництву факультеті та університету лунали також з вуст випускників всіх відділень та їх батьків. Лунало «до побачення», але не лунало «прощавайте». «Ви всі без винятку – бажані гості на нашому факультеті», – чули напутні слова вчорашні студенти.

Прес-служба УжНУ