Брат Ющенка назвав депутатів біснуватими і передрік кінець світу

Народний депутат від НУ-НС, брат колишнього глави держави Петро Ющенко вважає, що нинішня політична ситуація в Україні є наслідком вселення бісів в душі політиків.
На його думку, бісівські ідеї проникли в душі людей ще за часів радянської влади. “Ось свого часу до нас прийшла комуністична ідея: “привид бродить по Європі”. А це, знаєте, яка ідея? Привид Антихриста. І комуністичне суспільство – це суспільство, яке готує людство до приходу Антихриста. Я ж думаю, що ваше інформаційне джерело знає, що на нас чекає – кінець світу? Не знаєте? Так читайте Біблію, читайте Апокаліпсис – Іоанна Богослова”, – сказав Ющенко в інтерв’ю виданню “Обком”.

Він підкреслив, що про бісівські зерна в душах комуністів свідчать вбивства можновладців. “Ось тоді були посіяні ці бісівські зерна. На початку 20-го століття, а якщо точніше – наприкінці 19-го: усі ці вбивства царів тощо. А скільки було перебито людей: губернаторів, градоначальників тощо? І з того часу наша свідомість деформована”, – зазначив депутат.

На думку Ющенка, те, що відбувається зараз в Україні – це “судоми”, які призведуть до розвалу. Говорячи про парламентську коаліцію, він зазначив, що на сьогодні це об’єднання “аморфне” і увійти до складу більшості йому не пропонували. Проте нардеп згоден подумати про входження в коаліцію, якщо “побачить інтереси України”.

“Суть депутата і полягає в тому, щоб, виходячи з того стану, який утворився в певний період, відповідно відреагувати – у тому числі і конфігурацією. Але коли на зустрічах з коаліцією нам пропонували голосувати “за”, то задавалося одне центральне питання: навколо чого ми гуртуємося і навколо чого формується коаліція? Покажіть ідею! Вони відповідають: нема коли, ідеї будуть потім. Ось тому зараз такий стан в лінії поведінки більшості депутатів нашої фракції”, – зазначив він.

“Відголос”