Як затягти жінку в ліжко: несподіваний рецепт

Багато хто з нас стурбований тим, як би вишуканіше нагодувати і напоїти дівчину, з якою плануємо найближчий секс. Вчені радять не напружуватися з шикарними ресторанами або пошуком вишуканих вин. Як виявилося, дівчат непогано заводять такі прості радощі як цигарка і банку енергетичного напою.
Про користь енергетиків

Вчені з університету Іст-Йоркшира прийшли до висновку, що “рідкі мікси” послаблюють центри контролю за поведінкою. Першими страждають від вживання енергетичних напоїв представниці прекрасної статі – вони починають творити непристойності прямо на очах.

Любительок енерготоників британська поліція затримувала частіше за інших. Знаєте за що? За секс у парках, примірочних кабінках магазинів і навіть за столиками у вуличних кафе. У крові дам медики виявили алкалоїди какао. Кількість енергетиків склало приблизно 10 – 12 банок з розрахунку на одну жінку.

Зрозуміло, що будь-яке спиртне набагато ефективніше цілого скриньки енергетиків. Але навряд чи вона захоче напитися з тобою прямо на першому побаченні. Зате якщо вона випила, то можеш радіти – за статистикою близько 50% представниць прекрасної статі вважають за краще бути під час сексу злегка напідпитку.

Закури перед сексом

Якщо дівчина часто бігає в курилку, придивись до неї – можливо, домогтися її буде легше, ніж ти думав. Адже американські вчені з’ясували, що нікотин практично перетворює жінок у німфоманок.

До цього висновку їх привело масштабне дослідження, в якому взяли участь двадцять тисяч американок у віці від 20 до 40 років.

Учені проаналізували особливості їх сексуального життя і прийшли до висновку, що статева активність жінок, що палять в три рази більше, ніж у тих, хто не володіє цією шкідливою звичкою.

Причина цього феномена в тому, що нікотин підсилює роботу ендокринної системи. Куріння підвищує вироблення гормону статевого потягу, тестостерону, – зокрема, за даними американських фахівців, у 89% курців рівень його підвищений у два рази.