Чи “посуне” мукачівець Балога з крісла міністра МНС ужгородця Шуфрича?

Лідер “Єдиного Центру” Віктор Балога – основний претендент на посаду міністра з питань надзвичайних ситуацій. Про це ІМК повідомив один із представників фракції Партії регіонів. Як зазначив співрозмовник агенції, у парламенті до кінця сесії мають розглянути питання про відставку чинного міністра Нестора Шуфрича, натомість на його місце можуть призначити В.Балогу.
“У Віктора Балоги добрі шанси стати міністром. У Партії регіонів розглядають співпрацю з ним, оскільки представники “Єдиного Центру” на місцевих виборах у минулому році набрали переконливу кількість голосів. У зв’язку з тим, що дуже скоро відбудуться місцеві вибори, Партії регіонів важливо налагодити співпрацю з “Єдиним Центром” аби закріпитися на місцях”, – зазначив представник ПР.

Нагадаємо, Віктор Балога заявив, що Єдиний Центр не в опозиції і не бачить для цього підстав. За словами Віктора Балоги, якщо оцінити дії влади зважено та без істерик, то можна побачити, що претензії, які до неї висувають, часто упереджені. В них мало обґрунтованих зауважень та немає раціональних пропозицій.

У той же час не останній хлоп у регіоналів Михайло Чечетов сказав, що звільнення Шуфрича — це найкращий анекдот до дня народження Януковича.

“РІО”