Ужгород: Підписано Договір про співпрацю між ДПА у Закарпатській області, Регіональним відділенням УСПП та обласною організацією роботодавців “Закарпаття”

9 липня 2010 року Голова ДПА у Закарпатській області Василь Іванчо,  голова правління Регіонального відділення УСПП Маргарита Мощак та голова обласної організації роботодавців «Закарпаття» Іван Костів  підписали (переуклали) Договір про співробітництво та координацію дій між Регіональним відділенням Українського союзу промисловців і підприємців, обласною організацією роботодавців «Закарпаття» і ДПА у Закарпатській області.
Договором передбачено створення сприятливих умов для розвитку підприємництва в Україні, контроль за додержанням податкового законодавства, правильністю обчислення, повнотою і своєчасністю сплати до бюджетів податків та запобігання правопорушенням у галузі податкових відносин. Сторони, підписую Договір, виходили з того, що дотримання чинного податкового законодавства як платниками податків, так і органами державної податкової служби, удосконалення податкової системи, створення прозорих умов господарювання є необхідними складовими для реалізації ефективної економічної і соціальної політики та подальшого просування України на світовий ринок.

Договір сприятиме налагодженню толерантних  відносин з платниками податків, підвищенню довіри підприємців до податкової служби. Податкова служба завжди зацікавлена у конструктивному діалозі з платниками податків. Адже спільними зусиллями можна подолати негативну тенденцію ухилення від сплати податків, об’єктивно вирішувати спірні питання, відпрацювати узгоджену позицію щодо реформування податкового законодавства.

Нагадаємо, що у 2008 році було підписано Меморандум про створення сприятливого податкового клімату між Регіональним відділенням Українського союзу промисловців і підприємців, обласною організацією роботодавців «Закарпаття» та Державною податковою адміністрацією у Закарпатській області, яким було визначено напрями співробітництва на 2008-2010 роки.

Відділ  масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА України у Закарпатській області