Закарпатська МНС вручила цінний подарунок краянину,який допомагав ліквідовувати наслідки червневого паводка

12 липня начальник закарпатських рятувальників Мирослав Щербей, за значний внесок у подоланні наслідків надзвичайної ситуації, яка мала місце 3-4 червня 2010 року на території Закарпатської області та координацію спільних дій між підрозділами МНС та органів місцевого самоврядування, вручив грамоту головного управління МНС в Закарпатській області та цінний подарунок члену виконкому Ракошинської сільської ради Василю Коштурі.

У ті червневі дні, коли велика вода почала підтоплювати обійстя мешканців с. Ракошино, що на Мукачівщині, місцевий мешканець Василь Коштура, вже з перших годин почав організовувати подворові обходи людей, які потребували допомоги. Також він інформував підрозділи МНС про найбільш проблемні місця, де вода завдавала шкоди населенню.

Мирослав Щербей побажав Василю Коштурі міцного здоров’я й висловив сподівання, що кількість людей, які мужньо та правильно поводять себе під час екстремальних ситуацій, а головне завжди готові прийти на допомогу за велінням серця, буде з кожним днем збільшуватися.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області