У Анджеліни Джолі нова пристрасть — російська мова!

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі заявила, що її новою пристрастю стала російська мова, яку вона вивчала під час зйомок шпигунського трилера Солт.
На зйомках актрисі допомагали викладачі російської, однак, як стверджує Джолі, навчання їй далося непросто, і вона робила “безліч помилок”.

Але під час навчання актриса зрозуміла, що ця мова здатна виражати сильні почуття і бути, одночасно, “чуттєвою” і “спокусливою”.

“Було дуже цікаво зрозуміти і дізнатися, наскільки красивою може бути ця мова. Одночасно вона може бути дуже жорсткою і чуттєвою”, – сказала Джолі газеті The Sun.

У фільмі Солт Анджеліна Джолі грає агента ЦРУ, яку підозрюють у тому, що вона – російська шпигунка, що збирається вбити американського президента. “Російську шпигунку” намагаються арештувати, проте їй вдається втекти і розробити план дій, покликаних довести її невинність.

Вихід фільму Солт запланований на літо 2010 року.

Нагадаємо, що в 2008 році Анджеліна Джолі зіграла головну роль у фільмі російського режисера Тимура Бекмамбетова Особливо небезпечний. Стрічка стала першим проектом такого масштабу, знятим режисером з Росії в Голлівуді.

За даними ЗМІ, Бекмамбетов планував зняти другу частину фільму, проте Джолі відмовилася від участі в проекті.