Івано-Франківщина подякувала рятувальникам Закарпаття за допомогу в ліквідації наслідків повені

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк підписав листи-подяки на адреси голів Закарпатської ОДА Олександра Ледиди, Львівської ОДА Василя Горбаля та Хмельницької ОДА Василя Ядухи – «за самовіддану роботу рятувальників, котрі пліч-опліч з івано-франківськими рятувальниками працювали на ліквідації наслідків стихії, що вирувала на Прикарпатті в першій декаді липня».
«Мужність та самовідданість в професії рятувальника тісно пов»язані з благородством і милосердям, добротою і людяністю, які сповна проявляютться під час допомоги у важку хвилину лиха, ще раз засвідчуючи той незаперечний факт, що чужої біди не буває, – йдеться у листах.- Ваші рятувальники зробили усе можливе для того, щоб мінімізувати не тільки матеріальні втрати від стихії – і це найважливіше – не допустити людських жертв. Прикарпатці відчули підтримку, розуміння , співпереживання і з вдячністю приймали допомогу ваших рятувальників, яких можна було побачити на найвідповідальніших ділянках робіт з ліквідації насслідків стихії. І хоча найбільша нагорода для працівників МНС – це слова вдячності, які звучали з уст постраждалих людей».

Михайло Вишиванюк просить своїх колег, голів Закарпатської, Львівської та Хмельницької ОДА, відзначити рятувальників «за професійність та самовідданість під час ліквідації стихії на Прикарпатті».