Міжгірщина посіла 4-те місце на І Літніх юнацьких спортивних іграх Закарпаття

Нещодавно в м. Ужгород відбулися змагання зі спортивного орієнтування за програмою І Літніх юнацьких спортивних ігор Закарпаття.
Вже традиційно честь Міжгірського району захищала юнацька збірна з Келечина, вихованці вчителя фізичної культури Василя Коваля.

Змагання проходили в два етапи: першого дня, у забігах на довгі та середні дистанції серед старших дівчат друге місце посіла Андріана Химинець, а Оксана Пиринець виборола бронзу. Молодші спортсмени також не пасли задніх. Вікторія Щур та Іван Чуп завоювали відповідно друге та третє місця. Наступного дня у забігах на короткі та спринтерські дистанції відзначилася Оксана Пиринець, яка посіла перше місце. Срібними призерами стали Андріана Химинець та Вікторія Щур, а наймолодша спортсменка збірної, учениця 5 класу Келечинської ЗОШ І-ІІ ст. Олександра Зубанич виборола бронзову медаль у спринті.

Загалом келечинці виступили вдало і посіли 4 загальнокомандне місце серед 12 команд-учасниць. Також приємно те, що до складу збірної області були запрошені наші найкращі спортсменки — Оксана Пиринець та Андріана Химинець, які будуть захищати честь області на V Літніх спортивних іграх молоді та чемпіонаті України, що відбудуться в м. Сімферополь та Черкаси.

Андрій ГОЛОДНЯК, “Верховина”