Закарпаття: У коридорах УжНУ на людей падають шматки стелі!

У четвер, 15 липня у вишах України розпочався прийом документів, який триватиме до 31 липня. Оригінали потрібно подавати з 1 по 10 серпня. Абітурієнтам видають розписки, з якими можна буде дізнатися свої результати.
Ужгородський національний університет, зокрема, дуже “привітно” зустрів майбутніх студентів. На початку першого дня вступної кампанії на 2-му поверсі УжНУ (де й проводиться прийом документів) в коридорі на людей упав… шматок стелі! На щастя, ніхто не постраждав. Проте, враження точно залишаться незабутніми!

За словами голови вступної комісії Дмитра Бєлова, близько 70 людей задіяні в прийомі документів. Фактично приймальна комісія працює з 9 до 17, але в перший день до 21.00, було більше тисячі заяв. Прохідний бал буде встановлений пізніше, коли визначаться з     балом для державного замовлення. 25 % безкоштовних місць цього року віддали пільговикам. Проте вони мають право подавати оригінали документів лише на один факультет. До того ж буде проведений окремий конкурс. Дуже погане технічне забезпечення. Багато сварок через черги. Люди стоять з 6 ранку.

Марічка Черничко, Ольга Білей, “РІО”