У Мукачеві жінку покусала рідна донька

Незвичне повідомлення отримали днями працівники  чергової частини Мукачівського МВ ГУМВС України в Закарпатській області. Телефонувала 45-річна місцева жителька, аби  поскаржитися на власну доньку. За словами заявниці, остання її покусала.  Виїхавши на місце пригоди, правоохоронці застали таку картину: 27-річна жінка, мати малолітніх дітей,  була зачинена  в кімнаті, тому що вона кидалась на свою матір і до крові покусала її.

Жодні вмовляння не могли  заспокоїти її, навіть присутність двох синів. А засмутило молодицю  те, що мати попросила прибрати в квартирі. Літня жінка напередодні їздила на дачу, де пробула чотири дні. За цей час донька влаштувала у хаті справжній безлад – тут валялися пляшки з-під пива, розкидані речі тощо.

На неодноразові прохання матері молодша господиня не реагувала. Відтак їй  набридло вислуховувати такі нарікання, і вона накинулася матері на шию. Покусана жінка вибігла на вулицю і викликала працівників міліції. Лише побачивши міліцейську форму кусюча  пані заспокоїлась.

Травмована внаслідок такої небаченої агресії мукачівка отримала направлення на судово-медичне обстеження.

ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області