На меблевій фабриці на Закарпатті стався нещасний випадок, у якому одна людина загинула, ще одна — у лікарні

Територіальне управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області розслідує груповий нещасний випадок, що стався у ТОВ «Меблева фабрика «Тур’янка» 16 липня 2010 року.

Груповий нещасний випадок у ТОВ “Меблева фабрика “Тур‘янка”, в якому потерпів 53-річний охоронець Борис Творогов та загинув помічник верстатника Іван Мешко, на утриманні якого перебувало двоє неповнолітніх дітей, стався під час вивезення сміття з території підприємства з допомогою електронавантажувача. На похилому майданчику останній з контейнером сміття перевернувся, внаслідок чого помічник верстатника отримав травми несумісні з життям. Охоронець отримав важку травму ноги в результаті падіння контейнера зі сміттям.

– Нещасний випадок з двома потерпілими, один з яких загинув внаслідок численних політравм, стався безпосередньо на території підприємства, – повідомила голова комісії з розслідування, в.о. начальника відділу розслідування та обліку виробничого травматизму Діана Казакова. – Оскільки на підприємствах лісорозробки та деревообробки регіону спостерігається тенденція до зростання кількості осіб, здоров”ю яких нанесено шкоду на робочих місцях ( загальний травматизм – 7 потерпілих, з яких 2 –смертельно), управління перевірятиме транспортні підрозділи підприємств середнього ступеню ризику зазначених галузей на предмет дотримання при роботі на них вимог виробничої безпеки та охорони праці.

Прес-служба Теруправління Держгірпромнагляду по Закарпатській області