Матвій Бобаль: ФК “Закарпаття” боргує стадіону “Авангард” 50 тисяч гривень

Директор Ужгородського стадіону «Авангард» Матвій Бобаль разом з своїм заступником Віктором Качуром у прес-центрі «Нове Закарпаття» розповіли журналістам про стан підготовки стадіону «Авангард» до проведеню футбольних матчів та інших спортивних змагань.

Так, за їх словами, «Авангард» готовий до проведення ігор рівня Чемпіонату України. Однак, є ряд проблем, які слід усунути. Зокрема, це виконання робіт з освітлення футбольного поля. На ці потреби необхідно 100 тисяч гривень. В свою чергу, директор стадіону Матвій Бобаль зазначив, що футбольний клуб «Закарпаття» на сьогодні заборгував «Авангарду» 50 тисяч гривень.

Не зважаючи на це, керівництво комплексу, за допомоги обласної та міської влади вже оновило приміщення кас, роздягалень та душових кімнат. Кожного року з обласного бюджету на потреби стадіону направляється 150 тисяч гривень, а Ужгородська міська рада надє 30 тисяч гривень. Трохи менше 20 тисяч має надійти на рахунки «Авангарду» за проведення байкерського злету «MusicBikeUkraine 2010», що проходив на території стадіону.

Окрім цього, створено комфортні умови для журналістів, які висвітлюють перебіг спортивних змагань, що проходять на «Авангарді». З цією метою, на головній арені стадіону виділено окрему ложу для представників преси та вирішено проблему щодо їх акредитації.

В найближчих планах керівництва стадіону, є приведення футбольних полів у відповідності до європейського зразка. А це в першу чергу встановлення штучного покриття та завершення робіт з поливу газону. Вагомим внеском в цю роботу, є те, що обласна влада виділила кошти та придбала спеціалізований пристрій для підрізки грунту газону.

Матвій Бобаль та Віктор Качур не виключають можливість, що стадіон може стати тренувальною базою для футбольних команд під час проведення «Євро-2012».

Європейський медіа-центр