НП! У пасажирському поїзді “Ужгород-Київ” люди задихаються від спеки

Як повідомляє один з читачів, у п’ятому вагоні потягу № 81 сполученням “Київ-Ужгород” пасажири ледь не непритомніють від задухи. Кондиціонер не працює. Відкриті кілька вікон у коридорі. Люди “поприлипали” до них заради ковтка прохолодного повітря.
“Термометр, що висить в коридорі на протязі показує +34. В купе сидіти неможливо: вікна не відчиняються. Тут температура значно вища, тому всі стовбичать у коридорі”, – повідомив читач.

За його словами, пасажири вже кілька разів зверталися до провідника, викликали голову потяг, електрика. Втім, є одна відрада: у вагоні почали роздавати пляшки з прохолодною мінеральною водою. Щоправда, поки не відомо, чи не доведеться за неї платити.

“До цього часу воду провідника взагалі не можна було купити, її просто не було, провідник радив іти в сусідній вагон”, – повідомив читач. Як йому вдалося дізнатися про проблеми з кондиціонером було відомо заздалегідь. Він уже не працював по дорозі з Ужгорода в Київ. У столиці його начебто полагодили, однак увімкнути кондиціонер очевидно так і не вдасться. Люди мучитимуться кожен до своєї зупинки. Більшість пасажирів прямують до Мукачева та Ужгорода – хто додому, хто на відпочинок.

Як можна було залишити у складі потягу вагон з пошкодженою системою кондиціонування, коли на дворі рекордна спека – питання риторичне. Очевидно, так само як взимку з пошкодженою системою опалення.

Мукачево.net