Закарпаття: Мешканка Мукачівщини подарувала храму Пророка Іллі 9 своїх вишитих картин

Ось такі обнови храм Пророка Іллі в Чинадієві отримав у подарунок від своєї мешканки Віри Петричко. Добросовісна, чуйна, турботлива, серце якої наповнене любов’ю до Господа Бога Віра Юріївна Петричко подарувала Храму свої дев’ять вишитих власноручно картин. Це величне мистецтво займатиме в храмі почесні місця. Адже воно подароване з любов’ю, щирістю та за Божим покликанням.

Як стверджує Віра Юріївна, цей дар вишиття дав їй сам Господь Бог. Бо вона любить і палко вірує в Бога, відвідує Богослужіння.

Вишивання –це кропітка, довга, чітка робота, яка потребує не однієї недоспаної ночі. Але тепер уже у Віри Юріївни є молода учениця, яка цікавиться і навчається цьому ремеслу. Це – сусідка, учениця п’ятого класу Лецовицької школи Андріанка Йовбак. Вона вже й сама працює над деревом життя.

Всі віруючі храму щиро дякували Вірі Юріївні за неоцінні її роботи і побажали їй міцного здоров’я, невичерпної снаги, сил і енергії.Хай кожен живе у мирі й любові, з ласкою Господньою і Покровом Матері Божої. Щоб усі добрі справи увінчувались успіхами.

Едіта Софілканич, Інтернет-видання “Панорама Мукачева”