Закарпаття: Вночі поблизу кордону з Угорщиною прикордонники затримали трьох нелегалів із Грузії

Сьогодні вночі, близько 2 години, на ділянці відділу прикордонної служби «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону на українсько-угорському кордоні прикордонним нарядом в ході спостереження за місцевістю з використанням переносного інфрачервоного тепловізора було виявлено рух 3-ох осіб в бік кордону на відстані близько 700 метрів від лінії державного кордону.

Негайно прикордонний пост «Бодалово» та відділ прикордонної служби „Лужанка” були підняті за командою „До зброї!”.

Вже через 15 хвилин прикордонниками на відстані 350 метрів від лінії державного кордону було затримано 3-ох осіб, які зі слів затриманих є громадянами Грузії.

Наразі затриманих доставлено в розташування  відділу прикордонної служби “Лужанка” для проведення фільтраційно-перевірочних заходів та складання матеріалів справ про адміністративне правопорушення. Затриманим громадянам Грузії — по 30, 24, 34 років.

Зі слів затриманих,  на територію України вони потрапили законним шляхом — паромом з міста Батумі до міста Іллічівськ. Потім на маршрутних автобусах дісталися до Чернівців, а звідти на таксі доїхали до села Чома Берегівського району, а далі пішки вирішили незаконно потрапити до Євросоюзу.

Едуард Стеблюк, прес-секретар начальника Мукачівського прикордонного загону