Олег Адамчук, Ужгород: “Ми у процесі формування нової політичної еліти під прапором Партії Регіонів”

Ужгородський міський осередок Партії Регіонів очолив депутат обласної ради, бізнесмен Олег Адамчук, за якого на міській партконференції 17 липня проголосували 30 делегатів. Юрій Бєляков, який досі очолював міську організацію ПР, виконуватиме функції першого заступника.
“З чим це пов”язане? Ці зміни говорять тільки про одне: партія розвивається, продовжує рухатися згідно з вимогами, які ставить обласна партійна організація. Виникла потреба не тільки у зміні керівного складу, а й  якісного складу членів нашої організації”, — сказав Олег Адамчук під час прес-конференції у прес-центрі “Нове Закарпаття”.  Зміцнювати та розширювати міський партосередок ПР будуть шляхом залучення нових людей, які на сьогодні готові співпрацювати.  Нині міський осередок налічує 2 800 членів ПР.

Олег Адамчук запевнив: “Ми вміємо працювати і знаємо, що будемо робити на виборах, які нас очікують. Ми у процесі формування нової політичної еліти під прапором Партії Регіонів, а ті фігури, які до нас прийдуть, мають вас приємно здивувати…”

Більш чітко Ужгородська МО ПР, за словами Адамчука, має визначитися упродовж першого тижня вересня, нині тривають перемовини з “багатьма відомими і впливовими підприємцями, керівниками, лікарями тощо” щодо їх вступу  до лав цієї політичної сили й подальшого висунення їх кандидатами… За останні дні багато відомих людей вже дали згоду разом з ПР іти на місцеві вибори, остаточно кандидатури будуть визначені і затверджені партійною конференцією на початку вересня, на сьогодні є п”ять таких кандидатур.

За словами Олега Адамчука, особисто він буде балотуватися  до обласної ради, оскільки йому “цікавіше працювати масштабніше”, ніж це можливо в Ужгороді.  Тим більше, що він очолює 15 комерційних структур в області, які забезпечують роботою більше тисячі закарпатців, та сплатили торік понад 27 млн. грн. податків.

Сlipnews.info