Ужгород проінспектують експерти УЄФА

Делегації експертів УЄФА, які відвідають Україну з робочими візитами у липні і серпні, проінспектують готовність інфраструктури за різними напрямами. Як повідомили у прес-службі МОК “Україна 2012”, у полі зору делегацій будуть тренувальні центри та готелі для команд, запуск програм операційного планування аеропортів і підготовка стюардів для роботи на стадіонах під час Євро-2012.
Перша делегація експертів з Ньону на чолі з виконавчим директором з маркетингу і медіа-менеджменту УЄФА Філіпом Марграфом прибула до Києва 19 липня.

Наступний візит експертів УЄФА очікується 25 липня. Делегація на чолі з директором департаменту з організації заходів Євро-2012 Лукасом Ахерманом перебуватиме в Україні до 31 липня і огляне тренувальні центри і готелі для команд, які увійдуть до каталогу базових таборів, що незабаром запропонують 53 асоціаціям-членам УЄФА. Після знайомства з ключовими об”єктами у Києві експерти УЄФА планують відвідати Полтаву, Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Львів, Моршин, Дрогобич, Трускавець і Ужгород.