Закарпаття: В Іршаву з’їдуться еротичні чоловіки з усіх регіонів України

Вперше професійні боді-дансери з цілої України розважали івано-франківських дівчат. В обласному центрі 16-17 липня відбувся перший тур чоловічого чемпіонату України з еротичного танцю. За 100 грн. кожен міг насолодитися еротичним шоу у нічному коктейль-клубі “Кіліманджаро”.

Перших п’ять учасників, які виступили в Івано-Франківську, намагалися вразити дівчат не тільки сексуальними мускулистими тілами, а й продемонструвати артистичність, емоційність та спокусливість. Хоча бажання відвідати чоловічу еротичну програму виявили не тільки жінки.

За словами організатора та продюсера еротик-шоу Олега Михайлюка, раніше конкурси такого масштабу саме з чоловічого еротичного танцю в Україні не проводилися. “Клуб “Кіліманджаро” запропонував зробити до своєї другої річниці якісь змагання. Ідея розвинулася настільки, що вирішили зробити такі масштабні змагання”, – каже Олег. Він стверджує також, що наступні тури чоловічого чемпіонату з еротичного танцю відбудуться в Іршаві (Закарпатська область), Чернівцях, Львові. “З кожного туру будуть обиратися найкращі, найталановитіші боді-дансери, які будуть змагатися за першість чоловічого чемпіонату України з еротик-шоу, що відбудеться в Івано-Франківську у листопаді”, – розповідає організатор.

Загалом, участь у чемпіонаті візьмуть 60 учасників. “Знати 60 найкращих в нашій країні досить важко. Це відібрані люди, красені, професіонали своєї справи, серед них хлопці з десяти- та п’ятнадцятирічнім стажем”, – пояснює Олег.

Ведучий еротичного шоу Саша Южний, який має досвід проведення подібних заходів, каже, що отримує незабутні враження від того, як дівчата реагують на професійні танці боді-дансерів. “Найцікавіше представляти цих людей, тому що це не просто вийшла якась знаменитість, заспівала у мікрофончик і пішла. Тут треба працювати над собою. Адже мистецтво зваблювання жінок – унікальне. У кожної жінки різний смак, а хлопці повинні звабити жінку, красиво станцювати. Тим більше, це не стриптиз, коли стриптизер рве на собі дрантя і втікає голий. Це еротик-шоу”.

“Галицький кореспондент”