ФК “Дніпро” вийшов у лідери чемпіонату України

Дніпропетровський “Дніпро” розгромив на виїзді маріупольський “Іллічівець” і вийшов в одноосібні лідери українського чемпіонату.
Героєм матчу став форвард дніпропетровців Євген Селезньов. Він відзначився хет-триком і дуже добре взаємодіяв зі своїми партнерами в лінії атаки. У підсумку, все це вилилося у розгром, який влаштували підопічні Володимира Безсонова маріупольцям – 5:1.

Селезньов міг відкрити рахунок вже на 53-й секунді поєдинку. Але, вийшовши сам на сам і обвівши воротаря “Іллічівця”, не зміг влучити у ворота. Втім, гості не дуже сумували з приводу втраченої можливості та незабаром втілили свою ігрову перевагу в забиті м’ячі.

Початок розгрому поклав Євген Коноплянка, який завершив своє соло ударом метрів з 25-ти – Романенко врятувати свою команду не зміг. На кінець чверті години гості вже вели в рахунку з перевагою у два м’ячі. Феррейра відмінно виконав кутовий, а Селезньов, без проблем звільнившись від опіки, влучно пробив головою. Що цікаво – в цьому матчі форвард “Дніпра” всі свої м’ячі забив головою після навісів Феррейри.

Інтрига відродилася перед самою перервою, коли Антонов продемонстрував всім, що і у “Дніпра” є проблеми в обороні. У другому таймі у господарів були шанси зрівняти рахунок і переломити хід поєдинку. Але голи Феррейри і Селезньова з інтервалом у чотири хвилини розставили все по своїх місцях.

Крапку ж у грі поставив все той же Селезньов, який оформив хет-трик у компенсований арбітром час. 5:1 – перемога “Дніпра”, який став єдиною командою, яка не втратила з початку чемпіонату жодного очка.

Чемпіонат України, 3-й тур

“Іллічівець” – “Дніпро” – 1:5

Голи: Коноплянка, 9 (0:1), Селезньов, 15 (0:2), Антонов, 43 (1:2), Феррейра, 68 (1:3), Селезньов, 72 (1:4), Селезньов, 90+2 (1:5).

“Іллічівець”: Романенко, Яворський, Чучман, Яценко, Савін, Ярошенко, Тищенко, Путівцев, Пуканич (Габедава, 85), Кривошеєнко, Антонов.

“Дніпро”: Каніболоцький, Лобжанідзе (Пашаєв, 75), Чеберячко, Денисов, Русол, Феррейра, Калиниченко (Шахов, 90), С. Кравченко, Гоменюк (Федорчук, 71), Коноплянка, Селезньов.

Попереджені: Русол, 36, Чеберячко, 40, Путівцев, 89