Закарпаття: У Мукачеві працівниця магазину зловила крадія “елітного” одягу

Продавець одного з магазинів Мукачева звернула увагу на підозрілого  смаглявого відвідувача, котрий  тривалий час оглядав одяг з літньої колекції. Жінка, розгадавши лихий замисел цього псевдо-покупця, не зводила з нього очей.

Коли її увагу на мить  відволікли інші відвідувачі, смаглявець миттєво зірвав з вітрини перші-ліпші шорти та кинувся утікати. Але продавщиця  виявилася не з лякливих. Вона рвонула услід за нахабою і таки наздогнала його аж за рогом вулиці та відібрала поцуплений товар.

Про злодія невдовзі стало відомо працівникам Мукачівського міськвідділу міліції. Як з’ясувалося,  цей чолов’яга вже не раз мав проблеми із законом. Доведеться відповідати за скоєне і тепер.

А в іншому торговельному закладі Мукачева ще один нахаба вирішив пообідати, не маючи жодної копійки у кишені. Дочекавшись слушного моменту, коли за бар-стійкою нікого не було, спритник поцупив з каси усю виручку. Далі зухвалець з крадених грошей простягнув двадцятигривневу банкноту офіціантці, аби не викликати підозр, і подався геть.

На той час відвідувачів у барі не було, тож коли дівчина-бармен виявила зникнення з каси близько двохсот гривень, відразу зрозуміла, чиїх рук це справа. Вона, не гаючи часу, вибігла на вулицю за крадієм і покликала на допомогу свого чоловіка. Господар закладу наздогнав нахабу, але той, розуміючи, що буде непереливки, дорогою гроші викинув. Крадія міліціонери затримали, проти нього порушена кримінальна справа.

Михайло ПИСКАЧ, ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області