Закарпаття: Глибинка гірського краю приймали дітей європоліцейських

Здається, не так давно діти закарпатських працівників міліції виїхали відпочивати на тиждень в Угорщину на озеро Балатон. Цього тижня в с. Осій Іршавського району приїхало тридцять дітей з сімей угорських правоохоронців, котрі працюють у різних підрозділах.
Звісно, закордонним діткам до вподоби мальовничі куточки нашого краю, басейн, чудові будиночки. Крім того, керівник профспілки атестованих працівників міліції Олександр Конюшок організував для наших малих гостей ще й цікаву програму. Спочатку експерти-криміналісти розповіли школярам про свою службу та продемонстрували уміння знаходити сліди “злочинця”. Після цього інспектор-кінолог зробив показовий виступ. Дітки були в захопленні від того, як собака захищає від нападу уявного противника свого господаря та не давала йому можливісті втекти.

А яким було захоплення дітлахів, коли працівники групи захоплення ВДСО демонстрували прийоми рукопашного бою. Охоронці, зокрема, показали, як можна захиститися від пістолета, дубинки та миттєво затримати небезпечного “злочинця”.

Угорські школярі після побаченого сприйняли державних охоронців за бійців спецназу.

Словом, усі гості були дуже задоволені від побаченого. А вихідними днями угорські школярі відбули на батьківщину.

ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області