Завтра в Ужгороді презентується всеукраїнський проект “Мобільна медицина”

Завтра, 27 липня, в Закарпатській обласній клінічній лікарні імені А.Новака відбудеться презентація проекту «Мобільна медицина» та прес-конференція, присвячена можливостям і перспективам застосування сучасних телекомунікаційних технологій в медицині (телемедицини).
Проект “Мобільна медицина” реалізує “МТС Україна” под патронатом Міністерства охорони здоров’я України за участі Представництва ООН в Україні. Техніче рішення побудовано на сучасних технологіях передачі даних “МТС Україна”.

Прес-конференція відбудеться в режимі відеоконференцзв”язку між МОЗ, Центром телемедицини м.Київ, Донецькою обласною лікарнею та Закарпатською обласною клінічною лікарнею ім. А.Новака.

Під час заходу можна буде ознайомитися з проектом, побачити, як працюють ці технології на практиці, а також задати питання доповідачам, серед яких Зіновій Митник – міністр охорони здоров’я України, Василь Лазоришинець – перший заступник міністра охорони здоров’я України, Юлія Щербініна – Радник з питань співробітництва між приватним та громадським секторами ПРООН в Україні; Андрій Дубовсков – генеральний директор “МТС Україна”; Вікторія Рубан – начальник відділу по зв’язках з громадськістю “МТС Україна”, Віталій Осташко – головний лікар Державного клінічного науково-практичного центру телемедицини Міністерства охорони здоров’я України.

Участь у заході також візьмуть: начальник управління охорони здоров’я Закарпатьскої ОДА Роман Шніцер і головний лікар ЗОКЛ ім.А.Новака Юрій Яцина.

Захід відбудеться 27 липня в 11.00 за адресою: м.Ужгород, вул. Перемоги, 22, (конференц-зал ЗОКЛ ім. А.Новака).

Прес-центр управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА