Ліквідатора ТОВ “Закарпатполіметали” не пустили на прес-конференцію губернатора Закарпаття

Представникові ліквідатора єдиного в Україні золоторудника ТОВ «Закарпатполіметали» Володимира Гуртового сьогодні, 28 липня, губернатор Закарпаття Олександр Ледида не дозволив зайти на свою прес-конференцію.
Володимир Гуртовий розповів, що на жодне звернення ліквідатора до голови ОДА не отримано відповіді. Зокрема, 25 травня цього року було спрямовано 2 звернення – від ТОВ «Закарпатполіметали» та комітету кредиторів підприємства щодо земельних ділянок, договорів між Берегівською РДА та ТОВ «Сауляк» з численними порушеннями законодавства при укладенні цих договорів, а також про договори (укладені з порушенням законодавства) між Мужіївською сільрадою та ТОВ «Береговеполіметали».

15 липня цього року було надіслано ще одне звернення до губернатора – про неповідомлення ліквідатора про проведення комісій в ОДА, надання недостовірних відомостей щодо ліквідаційної процедури від імені членів комісії. Відповіді наразі також не отримано.

Натомість губернатора Ледида під час прес-конференції назвав проблему ТОВ «Закарпатполіметали» однією із найважливіших на Закарпатті (заборгованість зі зарплати працівникам становить близько 4 млн грн).

ЗІК