Закарпаття: У Чопі відбудеться I-й Міжнародний чемпіонат з футболу залізничників ім. Георгія Кірпи

З 31 липня по 1 серпня 2010 року в Чопі Закарпатської області вперше пройде Міжнародний чемпіонат з футболу залізничників ім. Георгія Кірпи.
Товариські зустрічі з футболу, на рівні чемпіонату, проводяться на Львівській залізниці вже п’ятий рік поспіль. Вперше спортивний форум досяг міжнародного рівня. До Чопу приїздять три команди з Угорщини та дві зі Словаччини, окрім того на футбольному полі планують зустрітися команди Укрзалізниці, Одеської залізниці, обласної державної адміністрації Закарпатської області.

Загалом у змаганнях візьмуть участь 34 команди: 24 команди підприємств залізничної галузі та 10 команд керівного складу. На переможців чекають два комплекти нагород: два перехідні кубки для команд підприємств та команд керівного складу; два комплекти медалей за перше, друге та третє місця, а також пам’ятні значки для всіх учасників чемпіонату.

Під час чемпіонату 15 команд варитимуть бограч – смачну національну угорську страву, для всіх учасників, вболівальників та гостей заходу. Одночасно на вокзалі в Ужгороді пройде чемпіонат Львівської залізниці з шахів.

Залізничники завжди приділяють велику увагу популяризації здорового способу життя та розвитку спорту. Серед працівників залізниць багато шанувальників футболу, волейболу, міні–футболу, важкої атлетики тощо.

Прес-центр ВТГО “Львівська залізниця”