Мешканка Закарпаття пропонує на продаж страшних чупакабр, але …маленьких!

На столичному “пташиному” ринку, що на Куренівці, з’явилася вельми незвичайна пропозиція. Це маленькі чупакабри.
Вчора на ринку в одному з торгових рядів стояла жінка, а на її прилавку скромно лежала табличка з написом: “чупакабри”. У кошику поряд, згорнувшись клубочками, спали п’ятеро незрозумілих істот. На вигляд – щенята-виродки з неправдоподібно довгими тілами, але абсолютно голі, з маленькими голочками уздовж хребта і вже помітними тонкими іклами. Жінка затверджує: це і є дитинчата міфічної чупакабри. Просить за одного близько двохсот доларів.

Приїхала жінка до Києва з Закарпаття буквально на пару днів.

Де взяла тварин, так і не сказала, говорить, всім тоді заробити захочеться.

За її словами, харчуються малюки виключно м’ясом, але тільки свіжим, таким, що не протухнуло. Краще всього йдуть кролики, але одного разу її сім’я різала свиню, так всю кров вони теж випили за милу душу.

Попереджає: грати з ними небезпечно, можете поплатитися глибокими ранами від іклів, які довго не гояться.

Щодо покупців, то їх у жінки не багато. Хтось боїться невідомого звіра, комусь грошей шкода. Але вчора одне дитинча купив дуже відомий політик, говорить вона. Сказав, триматиме в приватному зоопарку свого заміського будинку. На питання, хто саме це був, жінка усміхнулася і відповіла: “Не скажу, я йому мовчати пообіцяла. Але ви його часто по телевізору бачите”.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чупакабру бачили під Києвом. У селі Троєщина, яке межує з однойменним мікрорайоном, хтось напав на господарське подвір’я і вбив десятки кролів. Звір схожий на пса, з величезними блискучими очима і дуже сильно смердить.

Газета.ua