Що витворяв в Ужгороді сп’янілий охоронець “Гранду” з екіпажем спецавтомобіля ДАІ…

У неділю на вул.Лавріщева в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді посеред білого дня можна було не тільки спостерігати, але й стати учасником комічно-драматичної “історії” алкогольних автопоходеньок працівника приватної охоронної фірми “Гранд”.
…Все розпочалося із дзвінків у міліцію не на жарт стурбованих мешканців вже згадуваної вул. Лавріщева, котрі повідомили про підпилого молодика у формі охоронця приватної фірми “Гранд”, який за кермом власного (?) автомобіля виробляв такі карколомні “па” на дорозі, що могли спричинити до трагічних наслідків. Бо недільного дня на вулиці було чимало перехожих, особливо дітей на велосипедах. Страшно навіть уявити, що трапилося б, якби автівка із п’яним водієм наїхала на когось із “двоколісних” хлопчаків!..

Реакцією на дзвінки став виїзд у мікрорайон біля колишньої танкової частини патрульного автомобіля ДАІ. Однак фінал “розборок” ДАІшників із “важким” від випитого спиртного водієм-охоронцем став несподіванкою і для правоохоронців, так і його випадкових свідків. Сп’янілий молодик, не дійшовши, на його думку, “порозуміння” із дорожним патрулем, взяв і ліг на шляху автівки ДАІ, заблокувавшим тим самим їй виїзд із подвір’я багатоквартирного житлового будинку…

Кarpatnews