В Ужгороді попрощалися з журналістом Ярославом Ядловським

Закінчилася панахида за Ярославом Ядловським на Кальварії, що в обласному центрі. Віддати останню шану своєму колезі прийшли багато журналістів, редакторів, як друкованих видань так і теле та радіо компаній, колеги з прес-служби ОДА та обласної ради, друзі.

Помер  Ярослав 31 липня у неповні 60 років.Він розпочинав журналістську біографію у газеті «Закарпатська правда» у липні 1973-го. Спочатку – літпрацівником, відтак став кореспондентом, завідував відділом листів та масової роботи. Пізніше довгі роки з його інформацій і репортажів, уже як власкора ТАРС-РАТАУ, в СРСР багато-хто дізнавався про те, чим живе Закарпаття. В останні три десятиліття працював в «Укрінформі». У вересні цього року журналіст  мав святкувати свої 60.

Ярослав вмів виважено, об’єктивно і всебічно розбиратися у проблемах, робити неупереджені висновки. Саме за це його поважали. Його багаторічна праця відзначена великою кількістю нагород – не перелічити усіх почесних грамот та пам’ятних знаків, вручених йому у різні роки роботи в журналістиці.

До останнього дня свого життя Ярослав був самовіддано вірним обраній справі. Він умів любити, дарувати людям теплоту свого серця, був надзвичайно турботливим до тих, з ким працював, хто його оточував. До нього йшли за підтримкою, порадою, та й просто, щоб зарядитися доброю енергією, мудрістю.

Смерть не зможе зруйнувати те, що залишив після себе наш колега – славні і добрі справи, нашу любов і безмежну повагу, і звісно ж, пам’ять – довгу і світлу.

Ми навічно збережемо в наших душах яскравий образ Журналіста, а найкращою пам’яттю про Ярослава буде продовження справи його життя.

У цю скорботну хвилину, колектив газети “НЕДІЛЯ” передає свої щирі співчуття і висловлює підтримку рідним, близьким покійного.

Поховали члена Національної Спілки журналістів України, заслуженого журналіста України на міському цвинтарі «Барвінкош».

zakarpatpost.net