Закарпаття: На Перечинщині пройшов екологічно-патріотичний табір Молодіжного Союзу “Наша Україна”

З 25 липня по 2 серпня в с.Лумшори Перечинського району Закарпатської області відбувся ІV екологічно-патріотичний табір Молодіжного Союзу Наша Україна «Наше Закарпаття – 2010», в якому взяли участь майже 100 молодих людей з різних областей нашої країни.
Попри дощову погоду в перші дні, яка трохи скоригувала програму таборування, молоді нашоукраїнці двічі, різними групами, здійснили сходження на гору Полонина Руна. Цей гірський масив тягнеться в північно-західній частині Полонинського хребта майже на 15 км. Найвища точка – 1482 метри. Схили зайняті буковими та ялиновими лісами. На масиві заповідник державного значення. Відома Полонина Руна тим, що в період холодної війни на ній знаходилася станція стеження та, можливо, ракетна база (об’єкт 103).

Екологічна складова програми таборування полягала в прибиранні сміття на маршруті сходження та на вершині Полонини Руни.

Окрім того, після закінчення дощів, що лили протягом чотирьох днів, “лумшоряни” навчалися спортивному орієнтуванню, прицільній стрільбі з пневматичної зброї, альпінізму.

ІV екологічно-патріотичний табір Молодіжного Союзу Наша Україна “Наше Закарпаття – 2010” відбувся за підтримки голови Ужгородської міської організації партії “Наша Україна” Василя Равлика та Управління у справах молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації.

Молодіжний союз “Наша Україна”