Благодійний фонд Людмили Янукович зареєстрований у магазині жіночої білизни

Журналісти спробували розшукати благодійний фонд Людмили Янукович “Від серця до серця”. Але замість нього за вказаною в документах адресою виявили магазин жіночої білизни і ресторан арабської кухні.

Людмила Янукович живе під охороною автоматників, а її благодійний фонд зареєстрований у магазині жіночої білизни. Про це пише видання “Вечерние вести”.

Кореспонденти видання спробували розшукати благодійний фонд Людмили Янукович “Від серця до серця”. Але замість нього за вказаною в статутних документах адресою (м. Донецьк, вул. Артема, 129) виявили вивіску магазина жіночої білизни “Донна” і ресторан арабської кухні. Ні про яке “Серце” тут навіть не чули, зазначає газета.

Джерело видання з оточення самої Людмили Янукович, повідомило, що де-факто ніякого фонду вже немає, а хтось зі спонсорів просто дає іноді певну суму, щоб дружина гаранта від свого імені робила сиротам подарунки.

Виданню вдалося знайти будинок, де сьогодні проживає дружина президента. Першу леді країни пильно охороняють у 2-поверховому особняку на околиці Донецька, в елітному мікрорайоні Калинінка-2. З одного боку котеджне селище оточене озером і заливними луками, а з іншого до нього легко можна добратися по окружній дорозі.

За високою кам’яною огорожею і прихованою наполовину зеленню видніється господарський будинок, а трохи правіше ще один – схожий на гостьовий. По периметру огорожі, а також на всіх кутах будинку стоять відеокамери, і в’їхати на територію можна лише з глухого провулка через масивні, 4-метрові ворота. Площа ділянки невелика – у дружини президента всього близько 15-20 соток землі.

Видання відзначає, що не минуло й 15 хвилин спостереження, як охоронці зафіксували на відеокамерах появу “чужака” біля будинку першої леді. Спочатку повз кореспондента повільно проїхав автомобіль з синіми міліцейськими номерами, а через кілька хвилин з воріт вийшов охоронець у бронежилеті і з автоматом. Його першим питанням до журналіста було: “Що ви тут робите?”. У відповідь той спробував на ходу придумати легенду, що в Донецьку не зміг відмовити собі в задоволенні своїми очима побачити, де живе Людмила Янукович. У відповідь на це розлючений охоронець ледь не силою спробував вирвати фотоапарат, при цьому процідив: “Вам жити набридло?”. Встигнувши зробити кілька кадрів, кореспондент ретирувався.

“Ви думали її побачити? Нічого у вас не вийде. Охорона тут відмінна, та й нам з такою сусідкою дужо пощастило – навіть вночі не страшно ходити. Якщо ви, звичайно, свої, місцеві”, – розповіли місцеві жителі.

tsn.ua