ДАІ звільнила інспектора, дулю якого побачила вся Україна

Даїшника, який замість посвідчення показав водієві дулю і став “героєм” відеоролика в Інтернеті, звільнили з органів внутрішніх справ.

Інспектора дорожньо-патрульної служби управління ДАІ у Вінницькій області, який став “героєм” відеоролика в Інтернеті, звільнили з органів внутрішніх справ.

В обласному МВС повідомили, що за фактом появи в Мережі ролика “некоректного, грубого, образливого спілкування співробітника ДАІ з водієм в місті Гайсин” було проведено службову перевірку.

“За її результатами інспектор дорожньо-патрульної служби УДАІ, який відмовився пред’явити службове посвідчення та поводив себе негідно людини у погонах, був звільнений”, – зазначили у прес-службі УМВС.

Нагадаємо, відеозапис спілкування водія з даїшниками був зроблений на мобільний телефон. Один з даїшників, попри численні прохання водія, не схотів продемонструвати своє службове посвідчення, нічим не мотивуючи свою відмову.

Крім того, правоохоронець намагався відібрати у водія телефон, на який той знімав розмову. Коли спроба відібрати телефон завершилась невдало, водій пригрозив інспектору судом, після чого даїшник тицьнув водію дулю у вікно і ретирувався.

tsn.ua