На Закарпатті “вояж” чеченців перервався за кількасот метрів від кордону

Протягом доби прикордонники Чопського загону затримали дві групи нелегальних мігрантів. Зокрема, прикордонний наряд відділу прикордонної служби «Великий Березний» в лісовому масиві в кількох кілометрах від державного кордону групу чоловіків кавказької зовнішності.
Як повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, при собі громадяни мали закордонні паспорти громадян Республіки Грузія.

Ще одну групу кавказців виявили прикордонники відділу прикордонної служби “Ужгород”. Після спрацювання сигналізаційного комплексу до місця ймовірного порушення державного кордону миттєво виїхала адміністративно-оперативна група. На місці був організований пошук за допомогою службового собаки під час якого були виявлені чоловік, жінка і дитина (хлопчик) п’ятирічного віку.

Як згодом з’ясувалося сім’я громадян Російської Федерації вихідців з Чеченської Республіки шукала спробу порушити кордон із Словаччиною, проте була зупинена за кількасот метрів до державного кордону. При собі вони мали закордонні паспорти. Після затримання громадян Грузії та Чечні було доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону для проведення фільтраційно – перевірочних заходів.

ZAXID.NET