В Ужгороді відбувся фестиваль нацкультур “Uzhgorod International”

6 серпня в Ужгороді пройшов фестиваль культур “Uzhgorod International”, в якому були представлені культури Індії, Індонезії, В’єтнаму, Чехії. Також сюди завітали гості з Німеччини, Бельгії, Америки та Голландії. Святкування проводилось на терасі кафе DEEP, на набережній Незалежності.
Глядачі мали змогу познайомитися з представникам цих країн, послухати про їх культуру та звичаї,відчути дух та різноманіття кожної з них, подивитись на національні костюми, та пограти в індонезійські ігри. В рамках фестивалю, протягом чотирьох годин стажери готували свої національні страви на кухні кафе DEEP.  Ввечері гості мали можливість їх скуштувати, написати своє ім’я на санскриті, танцювали індійський танець та просто цікаво проводили час.

Вікторія Іваницька, один з організаторів проектів ”Дитячий шлях” та “Світ без кордонів” розповідає: «організація “АЙСЕК в Ужгороді” запрошує стажерів вже не один рік, але такий фестиваль  проводиміжнародному середовищі і спілкуватись з представниками різних культур. Під час фестивалю з’явилось відчуття, ніби ти відвідав всі куточки світу і відкрив для себе їх неповторність.”

Дякуємо за підтримку власника кафе DEEP ШАФАРЯ ЯРОСЛАВА у проведенні свята, і за підтримку проектів. Іноземці в Ужгороді до кінця літа, тож не втрачайте шанс поспілкуватись з ними.
Теги:

Представництво AIESEC в Ужгороді, Мукачево.net