У трагічному ДТП в Ужгороді 1 людина загинула, ще одна травмована

16 серпня в Ужгороді, на вулиці Гагаріна, навпроти заїзду до АЗС TНK сталося трагічне ДТП. На місце аварії виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського МУ ГУ МВС України в Закарпатській області.
Як повідомляють співробітники ужгородської міліції, після 20-ї години водій авто, 44-річний ужгородець, приватний підприємець, рухаючісь із пасажиром – 22-річним сином по вулиці Гагаріна у напрямку від вул. Кошового до вул. Краснодонців, здійснив маневр повороту у проїзд до автозаправки ТНК. Однак чоловік не впорався із керуванням автівки та здійснив наїзд на бардюрні камені та керамічні опори зеленої зони. Унаслідок такого маневру авто зіткнулося з деревом.

Водій автомобіля від отримання чисельних травм помер на місті, а потерпілій пасажир був доставлення каретою швидко меддопомогі в ОКЛ м. Ужгорода для надання йому меддопомоги.
Згідно з медично довідкою у результаті ДТП він отримав закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Після надання першої меддопомоги юнака відпустили додому для проходження амбулаторного лікування.

Наразі розбите авто поміщено на штраф-майданчик Ужгородського МУ ГУ МВС України в Закарпатській області.

Тетяна Горянка, Вікторія Попович