Жителі та гості Ужгорода шукають потрібні маршрутки

В Ужгороді змінено рух деяких маршрутних таксі, зокрема № 7а, 8, 10, 10а, 14, 21, 25, 27 та інші. Загалом змінено маршрут усіх мікроавтобусів, що курсували вулицею Легоцького. Тепер ці маршрутні таксі замість вулиці Легоцького прямують вулицею Достоєвського. Ці зміни діють не на постійній основі, а лише до тих пір, поки ведуться роботи над новим проспектом міста, яким стане вулиця Легоцького.
На перехресті вулиць Легоцького і Заньковецької, важко не помітити обабіч дороги нагромадження техніки, за допомогою якої ведеться будівництво кільця, що повинне розвантажити рух на цьому відрізку шляху. Роботи з облаштування нового проспекту розпочато вже кілька днів тому й активно продовжуються сьогодні. Перші результати роботи вже помітні зараз.

За задумом міського голови “кільце” і пішохідну зону робитимуть одночасно. Загальна площа облаштованої зони повинна сягнути 600 квадратних метрів. Тут окрім «кільця» та двохсмужки буде встановлено лавиці, ліхтарі, зелені зони і навіть фонтан. Ініційований Сергієм Ратушняком “проспект № 2” по вул. Легоцького має зробити “спальний” мікрорайон Ужгорода одним із найкомфортніших у місті.

Сlipnews.info