Бій Кличко-Бріггс прийме арена “02 World” Гамбурга

Віталій Кличко підтвердив бій із Шенноном Бріггсом, що відбудеться 16 жовтня в гамбурзькій “02-Arena”, або “02 World” (16 тисяч глядачів).
“Я дуже радий знову боксувати в Гамбурзі”, – заявив Віталій (востаннє це було у грудні 1999 року). – Бріггс – дуже сильний претендент. Зрештою, у нього на рахунку набагато більше боїв, ніж у мене і він вважається одним із кращих “ударних” боксерів. Я буду інтенсивно готуватися до бою з ним під керівництвом Фріца Здунека”.

“Віталій зможе милуватися своїм поясом до 16 жовтня, після цього пояс перейде до мене” – повідомив Шеннон.

Найімовірніше, остаточний етап переговорів між Віталієм і Шенноном відбувся в Кардіффі на щорічній зустрічі чемпіонів WBC на початку серпня.

38-річний Бріггс посідає восьме місце у рейтингу WBC. У 2006 році американець став чемпіоном світу за версією WBO (Всесвітня боксерська організація), нокаутувавши білоруса Сергія Ляховича. Однак через рік поступився цим титулом росіяну Султану Ібрагімову. Цього року Бріггс провів три бої і у всіх трьох переміг нокаутом у першому раунді. Всього на професійному рингу він здобув 51 перемогу (45 – нокаутом), зазнав п’ять поразок, один бій звів внічию, а ще один поєдинок був визнаний таким, що не відбувся.

39-річний Кличко має на своєму рахунку 40 перемог (38 з них – нокаутом) і дві поразки.
Продаж квитків на поєдинок розпочнеться 31 серпня.

Укрінформ-спорт