На Закарпатті відбудеться ІІІ Всеукраїнський Фестиваль соціальних проектів

У сфері соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю на Великоберезнянщині відбудеться ІІІ Всеукраїнський Фестиваль соціальних проектів.  Його завдання полягає у виявленні найкращих практик, популяризації соціально-відповідальних ініціатив громадських та комерційних організацій, привернення уваги громадськості до інновацій у важливій справі.
Соціальні проекти-учасники фестивалю повинні відповідати наступним темам: підвищення якості професійних соціальних послуг для сім’ї, дітей та молоді та доступності до них безпосередньо у територіальних громадах, впровадження програм соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з інвалідністю, формування здорового способу життя та профілактика соціально-небезпечних явищ у суспільстві тощо.

Участь у фестивалі можуть брати фізичні та юридичні особи, які брали чи беруть участь в розробці й реалізації соціального проекту, що відповідає вимогам до соціальних проектів-учасників фестивалю.

Для участі у місцевому турі фестивалю, а також щодо умов його проведення можна звертатися у Великоберезнянський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

“Карпатська зірка” – “Закарпаття онлайн”