Мешканець закарпатського Хуста виграв у лотерею 270 тис. грн.

Михайло Буковецький із міста Хуст Закарпатської області 14 серпня 2010 року став переможцем розіграшу державної лотереї «ХТО ТАМ». Він виграв головний приз лотереї – 270 000 гривень (грошовий еквівалент квартири).
За словами Михайла, удача посміхнулася йому вперше за 6 років – чоловік грає з моменту запуску лотереї. Як розпорядитися виграшем Михайло Михайлович вирішив обговорити на сімейній раді – 26 серпня. Дата вибрана не випадково. Саме в наступний четвер дружина, Валерія, два сини, Олександр і Михайло, невістка Слава, онук Миша, зберуться разом, щоб відсвяткувати день народження глави родини.

Під час суботнього розіграшу щастило не тільки завзятим гравцям. Так, маючи за плечима тримісячний стаж гри в лотерею, Сергій Пантелєєв з Черкас, виявився самим щасливим у жеребкуванні телефонних номерів інтерактивного конкурсу «5 +», і приїхав у студію за виграним ноутбуком. Сергій зізнався, що 5 квитків за тиждень придбав другий раз в житті.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців з вдалими виграшами і бажає прихильності фортуни тим, кому поки ще не пощастило. Адже кожну суботу саме Ви можете стати щасливим володарем головного призу – квартири або грошового еквівалента в 270 тисяч гривень.

Прес-служба МСЛ