У ДТП на Закарпатті постраждала дічинка, 6 корів та 5 автомобілів

Дорожньо-транспортна пригода, в яку потрапило п’ять автомобілів, шість корів та одна дитина, сталася 22 серпня на автодорозі Мукачево-Рогатин-Львів у Виноградівському районі Закарпатської області.
Того вечора череда поверталася з пасовиська додому, а за пастуха була місцева 12-річна дівчинка. На вузенькому мості вишикувалися 4 автомобілі, водії яких спокійно очікували, доки звільниться дорога. Раптом на міст влетів завантажений 12 тоннами будматеріалів вантажний автомобіль із причепом. За кермом вантажівки перебував 56-річний житель Тячівського району, який зараз переконує правоохоронців, що в машині відмовили гальма.

Від потужного удару ззаду дісталося чотирьом автомобілям, шести коровам і пастушці. Дитину із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та множинними забиттями рук і ніг доставлено у районну лікарню. Корів внаслідок ДТП довелося дорізати.

Як повідомляє в.о. начальника Виноградівської ДАІ Барнабаш Калман, за даним фактом порушено кримінальну справу, всі обставини ДТП з’ясує слідство.

ВЗГ ГУМВС України у Закарпатській області