В Ужгороді оголосили в розшук викрадачів люків. За винагороду!

Як повідомив прес-секретар Ужгородського міського голови Ужгорода Олег Подебрій, в Ужгородській міській раді відбулося засідання за участі представників КШЕП, Водоканалу, Укртелекому, першого заступника міського голови Миколи Адамовського та правоохоронців. Йшлося про загрозливу ситуацію щодо розкрадання кришок із люків цих підприємств.
Так, кришки з люків по Київській набережній (поблизу дитячого майданчика від “Рошен”) крадуть два дні поспіль. Упродовж місяця було викрадено кришки з 22 люків, що належать Водоканалу, в т. ч. біля дитячого садка по Слов’янській набережній. Загалом за останні роки зловмисники викрали в місті 240 кришок із люків, через які КШЕПом, Водоканалом, Укртелекомом здійснюється доступ до їхніх підземних мереж.

На засіданні було наголошено на необхідності негайно припинити це з допомогою правоохоронців. Як повідомив Олег Подебрій, за інформацію про розкрадачів та скупників металобрухту, які приймають кришки від люків, міська влада обіцяє винагороду 1 тис. гривень. Небайдужих городян просять повідомляти про це телефоном 61-32-20 (черговому міської ради).

Clipnews.info