Мати-сектантка випалила на спині трирічного сина крила

На спині трирічного хлопчика випалили крила. Батько дитини підозрює в те, що трапилося секту, адептом якої є його колишня дружина. Прокуратура міста Чебаркулі в Челябінській області нині проводить дослідчу перевірку причин появи опіків на спині хлопчика.

Батько хлопчика розповів, що ще коли робив пропозицію майбутній дружині знав, що вона і її мати складаються в секті, і зажадав, щоб заради сім’ї вона відмовилася від колишньої віри. Вона погодилася, і перший рік молодята жили дружно, у них народився син Олег. Костянтин навіть погодився на пропозицію дружини перевезти сім’ю ближче до тещі.

Його теща як і раніше була адептом цієї релігійної організації, вся її кімната була обвішана портретами лідера секти. Вона постійно читала якісь “дивні книги” і підсовувала їх донці. Лише під кінець трьох років спільного життя чоловік зауважив відчуження з боку коханої дружини – її став дратувати і він, і син. А одного разу він знайшов її схованку у дивані – там лежав стос сектантської літератури.

Незабаром дружина подала заяву про розлучення, причому офіційною причиною стала її зрада чоловікові. Колишнє подружжя домовилися, що син залишиться з матір’ю і буде регулярно бачитися з батьком. В одну з таких зустрічей Костянтин забрав малюка до себе з ночівлею і помітив на спині сина два великих опіки, схожих на крила. На питання про те, як це сталося, хлопчик сказав лише: “Мама бо-бо, п-ш-ш-ш”.

Чоловік зателефонував дружині, вона відповіла, що дитина обгоріла на пляжі. “Лікар мені сказав, що на уральському сонці, навіть у таке пекло, опіки другого ступеня отримати неможливо… Пізніше експерти зробили висновок: опік термічний”, – розповів чоловік.

Висновки експертів, однак, не можуть бути долучені до справи, оскільки опіковий центр, до якого звернувся батько дитини, не має ліцензії. “У процесі дослідчої перевірки наші експерти не в силах виявити, чим було завдано опік. Це можна зробити тільки в рамках кримінальної справи, але поки вона ще не порушено”, – пояснили в міськпрокуратурі.

Батько впевнений, що до спини хлопчика прикладали розпечену металеву форму і що малюк став жертвою якогось ритуалу вигнання бісів. За словами адвоката, після того, як батько дізнався про опіки, він забрав дитину у матері, а також подав заяву в міліцію, але в порушенні кримінальної справи двічі було відмовлено. За словами адвоката, зараз за скаргою його клієнта йде третя за рахунком дослідча перевірка.

Колишня дружина Костянтина заперечує свою причетність до секти, як і її мати, і на контакт із журналістами не йде.

Нещодавно у Росії було викрито секту педофіла, який вчив дівчат “сексуальної магії древніх слов’ян”. Її лідера письменника Володимира Плахіна оголосили в розшук. Його підозрюють у зґвалтуваннях дівчаток під виглядом “патріотичного сексуального виховання”.

tsn.ua